Të krijosh art me gjëra të vjetra

My-steampunk-sculptures-58ef417e6c662__880

Picture 1 of 7

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Artikull i Rekomanduar:
Fushatë për PDIU, shkarkohet drejtori i Sigurimeve Shoqërore Elbasan

Close