Pamjet mahnitëse që kalojnë kufijtë e fantazisë

746705-hotel-villa-honegg-sui--c--a-switzerland-lucerne-lake-lucerna-lago-ennetburgen-luzern-best-hotel-of-the-world-lala-rebelo-most-beautiful-pool-of-the-world-1000-9bc95db42b-1484645726

Picture 1 of 19

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Artikull i Rekomanduar:
Ivanov: Armata, e gatshme për mbrojtjen e vendit

Close