Kur emigrantët kalojnë kufirin në mënyra të çuditshme

367EBA4300000578-3702976-image-m-8_1469187063556

Picture 1 of 8

Të fshehur në motor, të paketuar si paketa mbi njëri tjetrin në kamion dhe madje të futur në karrige të veturës, foto mahnitëse që tregojnë mënyrat më të çuditshme që emigrantët ilegalë kanë tentuar të kalojnë kufirin në SHBA.
Donald Trump ka propozuar të ndërtojë një mur të madh mes Meksikës dhe Amerikës, për t’i parandaluar emigrantët e paligjshëm të hyjnë në SHBA. Por këto fotografi tregojnë se sado që Trump të përpiqet , ata përsëri do ta gjejnë mundësinë nëpërmjet mënyravë të çuditshme për tu future ilegalisht në shtetin amerikan.
Këto janë mënyrat më të çuditshme që emigrantët kanë tentuar të kalojnë kufirin:

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
E kap duke vjedhur, gruaja dhunon hajdutin

Close