Foto që dëshmojnë se dashuria nuk njeh moshë

581505-623815-294254-14-650-f9f8e07204-1484729715

Picture 1 of 20

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Artikull i Rekomanduar:
Fushatë për PDIU, shkarkohet drejtori i Sigurimeve Shoqërore Elbasan

Close