Foto fantastike të realizuara nga lart

867555-aerial-photography-air-pano-27-880-a542d8629a-1484646164

Picture 1 of 15

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Artikull i Rekomanduar:
Fushatë për PDIU, shkarkohet drejtori i Sigurimeve Shoqërore Elbasan

Close