Oranews.tv - Fotogaleri – Ora News
Ja si të rregulloni një tualet të vogël në shtëpinë tuaj

192055-ed3988e166ec6cf01bcea401b55802f3_b-650-39fe3a9694-1484634126

Picture 1 of 6

Mos u zemëroni nëse keni një ambient të vogël në shtëpinë tuaj pasi dhe asaj mund t’i gjehet një zgjidhje.

Edhe banjo më e vogël mund të shndërrohet në një pjesë komode dhe funksionale e shtëpisë tuaj.

Mjafton të vendosni në punë idetë tuaja dhe cdo gjë do t’ju zgjidhet. Ju nevojitet zgjidhja e një dizanji të duhur dhe përdorimi praktik i hapësirës që keni  në dispozicion. Nëse ju nevojitet sadopak ndihmë fotogaleria e mëposhtme do t’ju vendosi në punë idetë tuaja për të bërë një arredim sa më përfekt .

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter