Why?Not

Çdo të dielë ora 19:00

Një emision argëtues dhe me plot surpriza nga Roza Lati. Nisi transmetimin me 11 nentor 2017. Kontaktoni: “whynot@oranews.tv 

Cdo puntate ndodhet dhe ne YoutubeNa ndiqni dhe ne Facebook