"Sallatë me perime të ziera"

15/11/2017 - 11:50

Linguini me pulë dhe perime

18/07/2018 - 08:46

Pulë me kungull

17/07/2018 - 09:16

Kërpudha të mbushura

16/07/2018 - 09:56
Kunguj të mbushur furre
10/07/2018 - 09:06
Pulë Thai Kerri
04/07/2018 - 10:19
Sallatë me pene dhe ton
03/07/2018 - 10:13
Farfalle me ton dhe domate
02/07/2018 - 09:54
Gjellë vere me perime
27/06/2018 - 09:18
Linguini me mish viçi
26/06/2018 - 11:50
Rizoto me perime
25/06/2018 - 08:53
Krahë pule pikante
21/06/2018 - 11:20
Brusketi me kerpudha
20/06/2018 - 10:30
Jufka me salcë speci
19/06/2018 - 09:20
Peshk me perime
18/06/2018 - 09:04
Jufka me pulë dhe kërpudha
12/06/2018 - 08:58
Mish qingji me perime
11/06/2018 - 08:55