Qofte me patate dhe djathe

10/04/2018 - 09:06

Bullgur me Perime

24/05/2018 - 09:10

Qofte pule me erëza

23/05/2018 - 09:05

Rizoto me peshk ton

22/05/2018 - 09:06
Shak Shuka
21/05/2018 - 09:01
Sallatë me fasule syzezë
17/05/2018 - 09:53
Cheese burger me qepë unazë
16/05/2018 - 08:56
Pulë me jufka dhe kungull
15/05/2018 - 09:32
Recetë mongoleze me pulë
08/05/2018 - 09:13
Sallatë me peshk ton
03/05/2018 - 09:14
Farfalle al Pesto
01/05/2018 - 08:58
Pulë me perime
30/04/2018 - 09:03
Ramen Karbonara
26/04/2018 - 09:17
Sallatë Quinoa Mediterrane
23/04/2018 - 09:13
Kaneloni me gjize dhe spinaq
18/04/2018 - 09:12