"Pulë me salcë marsala"

22/11/2017 - 11:04

Tempura pule dhe perime

26/12/2017 - 10:09

Penne arrabiata

25/12/2017 - 10:29

"Better than sex cake"

22/12/2017 - 12:41
21 dhjetor 2017
21/12/2017 - 13:40
Paeja
20/12/2017 - 09:24
Pulë me salcë satay
19/12/2017 - 12:18
18 dhjetor 2017
18/12/2017 - 20:08
"Sallatë me Salcë Dressing"
14/12/2017 - 09:14
"Pulë në furrë"
13/12/2017 - 09:31
"Supë me noodels dhe perime"
12/12/2017 - 09:40
"Fileto pule me kërpurdhë"
11/12/2017 - 09:09
Omletë Japoneze "Tamagoyaki"
08/12/2017 - 10:10
"Pene me kërpudha"
07/12/2017 - 11:22
"Kek me hurma arabie"
24/11/2017 - 10:38
"Qefull me makarona rizoni"
23/11/2017 - 10:47
"Karkaleca me salcë Kerri"
20/11/2017 - 10:57