Fusili me sallam pikant dhe argjinare

09/07/2018 - 09:20

Pulë kerri me bizele

26/02/2018 - 11:11

Peshk me perime

22/02/2018 - 13:37

Tavë me pulë kërpudha

21/02/2018 - 09:32
Linguini Pad Thai
19/02/2018 - 11:18
Pule me salce sataje
15/02/2018 - 09:28
Pule me perime
13/02/2018 - 08:51
Pule me salce hot sin
12/02/2018 - 08:52
Makarona mix me proshutë
08/02/2018 - 09:05
Pule me brokoli
07/02/2018 - 08:59
Supe tajlandaze me pule
06/02/2018 - 08:55
Pule me limon dhe spec te kuq
01/02/2018 - 08:55
Pene me pule - Fjorentin
29/01/2018 - 08:57
Gulash Hungarez
24/01/2018 - 09:09
Farfalle me ton salce
23/01/2018 - 09:06
Pule kerri me bizele
22/01/2018 - 09:19
Krepa
18/01/2018 - 09:03
Kus kus me pule
17/01/2018 - 09:00