Fusili me sallam pikant dhe argjinare

09/07/2018 - 09:20

Kus kus mediterran

28/03/2018 - 09:43

Pulë me salcë terrijaki

27/03/2018 - 11:17

Pule Kerri me bizele

26/03/2018 - 12:10
Pene me salcë
22/03/2018 - 09:25
Biftek me pure patatesh
21/03/2018 - 09:41
Makarona me brokoli
20/03/2018 - 09:22
Carrot Cake
16/03/2018 - 11:30
Farfalle me peshk ton
15/03/2018 - 09:58
Pene Arrabiata
14/03/2018 - 10:44
Supë me kungull
13/03/2018 - 09:23
Cheese Cake
12/03/2018 - 12:03
Spring Rolls
09/03/2018 - 12:21
Pulë me verë marsala
08/03/2018 - 09:24
Patate furre
07/03/2018 - 09:13
Pulë me moxarela
06/03/2018 - 11:49
Supë dasme italiane
05/03/2018 - 15:16
Burger nga shef Titi
02/03/2018 - 10:49
Taliateli me proshutë
01/03/2018 - 13:27
Peshk kocë me perime
28/02/2018 - 09:26
Supë me fileto merluci
27/02/2018 - 11:11