Fusili me sallam pikant dhe argjinare

09/07/2018 - 09:20

Jufka me pulë dhe kërpudha

12/06/2018 - 08:58

Mish qingji me perime

11/06/2018 - 08:55
Perime të ziera me mish zogu
06/06/2018 - 09:19
Linguini me salcë Singapori
05/06/2018 - 08:58
Tortelini me salcë kremoze
04/06/2018 - 08:59
Qofte me misër
31/05/2018 - 09:11
Supë me makarona rizoni
30/05/2018 - 09:04
Spageti me fruta deti
29/05/2018 - 10:08
Supë me perime
28/05/2018 - 08:57
Bullgur me Perime
24/05/2018 - 09:10
Qofte pule me erëza
23/05/2018 - 09:05
Rizoto me peshk ton
22/05/2018 - 09:06
Shak Shuka
21/05/2018 - 09:01
Sallatë me fasule syzezë
17/05/2018 - 09:53
Cheese burger me qepë unazë
16/05/2018 - 08:56
Pulë me jufka dhe kungull
15/05/2018 - 09:32