Para e pasuri

Çdo të hënë e të mërkurë ora 15:00

Eshtë formati unik në tregun mediatrik shqiptar, i dedikuar ekonomisë. Një analizë e thelluar mbi lajmin e ditës dhe aktualitetit në ekonomi, por të trajtuar në një tjetër mënyrë. Një gërshetim i ngjarjeve në terren me analizën në studio, në një produkt televiziv unik në tregun mediatik shqiptar. I pasuruar me inserte dhe grafikë, që pasqyrojnë ecurinë në vite të treguesve dhe dukurive ekonomike, ky format mundëson një diskutim profesional me të ftuarit dhe dhënien e një informacioni të plotë për qytetarët, bazuar në fakte dhe të dhëna të sakta, në formën e analizës.

Të ftuar janë ekspertët më të mirë të ekonomisë, administratës publike, institucioneve vendase dhe të huaja, përfaqësues të biznesit dhe zërit të qytetarëve. 

“Para e pasuri” vjen për teleshikuesit e televizionit “Ora News” çdo të hënë dhe të mërkurë, ora 15.00-15. 20, me autore dhe moderatore, gazetaren Aurora Sulce, me eksperiencë 17 vjeçare në media dhe e profilizuar për sektorin e ekonomisë.  Çdo emision është dhe në Youtube. Na ndiqni dhe në Facebook  . Adresa e email [email protected]