Ora Skaner

Gusht 2014 - Qershor 2018

Një format totalisht sportiv që u transmetua çdo të dielë ora 22.30 në Ora News,  nga 21 gusht 2014 - ne qershor 2018.
Ne emision kishte të ftuar të shumtë, lidhje direkte, analiza sportive e javës , komente, diskutime të shumta, intervista ekskluzive.
U drejtua nga gazetari Gerti Çarçani. Gjate vitit 2017 u drejtua dhe nga Glendi Tafaj.

Çdo emision është dhe në Youtube  Na ndiqni dhe në Facebook

Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected] 

 

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tv Facebook dhe në Twitter