Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 17 gusht 2018

17/08/2018 - 10:27

Ora juaj / 16 gusht 2018

16/08/2018 - 18:00

Ora juaj / 15 gusht 2018

15/08/2018 - 20:10

Ora juaj / 13 gusht 2018

13/08/2018 - 13:44

Ora juaj / 10 gusht 2018

10/08/2018 - 11:24

Ora juaj / 09 gusht 2018

09/08/2018 - 09:28

Ora juaj / 08 gusht 2018

08/08/2018 - 12:08

Ora juaj / 07 gusht 2018

07/08/2018 - 12:38

Ora juaj / 06 gusht 2018

06/08/2018 - 13:32

Ora juaj / 4 gusht 2018

04/08/2018 - 15:14

Ora juaj / 03 gusht 2018

03/08/2018 - 11:01

Ora juaj / 02 gusht 2018

02/08/2018 - 13:03

Ora juaj / 01 gusht 2018

01/08/2018 - 13:41

Ora juaj / 31 korrik 2018

31/07/2018 - 12:18

Ora juaj / 30 korrik 2018

30/07/2018 - 10:35

Ora juaj / 28 korrik 2018

28/07/2018 - 10:21

Ora juaj / 27 korrik 2018

27/07/2018 - 11:33

Ora juaj / 26 korrik 2018

26/07/2018 - 10:47

Ora juaj / 25 korrik 2018

25/07/2018 - 11:12

Ora juaj / 24 korrik 2018

24/07/2018 - 11:04