Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 13 shtator 2018

13/09/2018 - 14:42

Ora juaj / 12 shtator 2018

12/09/2018 - 13:23

Ora juaj / 11 shtator 2018

11/09/2018 - 10:14

Ora juaj / 10 shtator 2018

10/09/2018 - 10:00

Ora juaj / 08 shtator 2018

08/09/2018 - 12:34

Ora juaj / 07 shtator 2018

07/09/2018 - 12:38

Ora juaj / 06 shtator 2018

06/09/2018 - 12:33

Ora juaj / 05 shtator 2018

05/09/2018 - 13:09

Ora juaj / 04 shtator 2018

04/09/2018 - 11:08

Ora juaj / 03 shtator 2018

03/09/2018 - 10:44

Ora juaj / 1 shtator 2018

01/09/2018 - 11:10

Ora juaj / 31 gusht 2018

31/08/2018 - 11:27

Ora juaj / 30 gusht 2018

30/08/2018 - 13:57

Ora juaj / 29 gusht 2018

29/08/2018 - 10:57

Ora juaj / 28 gusht 2018

28/08/2018 - 11:14

Ora juaj / 27 gusht 2018

27/08/2018 - 10:48

Ora juaj / 25 gusht 2018

25/08/2018 - 11:31

Ora juaj / 24 gusht 2018

24/08/2018 - 10:41

Ora juaj / 23 gusht 2018

23/08/2018 - 10:54

Ora juaj / 22 gusht 2018

22/08/2018 - 13:24