Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 24 tetor 2018

24/10/2018 - 09:35

Ora juaj / 23 tetor 2018

23/10/2018 - 13:10

Ora juaj / 22 tetor 2018

22/10/2018 - 10:01

Ora juaj / 20 tetor 2018

20/10/2018 - 12:35

Ora juaj / 19 tetor 2018

19/10/2018 - 10:24

Ora juaj / 18 tetor 2018

18/10/2018 - 10:56

Ora juaj / 17 tetor 2018

17/10/2018 - 10:28

Ora juaj / 16 tetor 2018

16/10/2018 - 10:10

Ora juaj / 15 tetor 2018

15/10/2018 - 11:05

Ora juaj / 13 tetor 2018

13/10/2018 - 11:12

Ora juaj / 12 tetor 2018

12/10/2018 - 10:38

Ora juaj / 11 tetor 2018

11/10/2018 - 12:31

Ora juaj / 10 tetor 2018

10/10/2018 - 10:54

Ora juaj / 09 tetor 2018

09/10/2018 - 10:12

Ora juaj / 08 tetor 2018

08/10/2018 - 10:52

Ora juaj / 06 tetor 2018

06/10/2018 - 13:48

Ora juaj / 5 tetor 2018

05/10/2018 - 10:47

Ora juaj / 4 tetor 2018

04/10/2018 - 12:44

Ora juaj / 03 tetor 2018

03/10/2018 - 10:44

Ora juaj / 02 tetor 2018

02/10/2018 - 11:11