Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tv Facebook dhe në Twitter

Ora juaj / 15 Janar 2018

15/01/2018 - 11:15

Ora juaj / 13 janar 2018

13/01/2018 - 14:16

Ora juaj / 12 janar 2018

12/01/2018 - 11:10

Ora juaj / 11 janar 2018

11/01/2018 - 10:50

Ora juaj / 10 janar 2018

10/01/2018 - 12:13

Ora juaj / 9 janar 2018

09/01/2018 - 10:20

Ora juaj / 8 janar 2018

08/01/2018 - 14:22

Ora juaj / 6 Janar 2018

06/01/2018 - 13:43

Ora juaj / 5 Janar 2018

05/01/2018 - 13:19

Ora juaj / 4 janar 2018

04/01/2018 - 11:30

Ora juaj / 03 Janar 2018

03/01/2018 - 12:56

Ora juaj / 30 dhjetor 2017

30/12/2017 - 11:53

Ora juaj / 29 dhjetor 2017

29/12/2017 - 11:36

Ora juaj / 28 dhjetor 2017

28/12/2017 - 11:08

Ora juaj / 27 dhjetor 2017

27/12/2017 - 09:50

Ora juaj / 26 dhjetor 2017

26/12/2017 - 16:12

Ora juaj / 25 Dhjetor 2017

25/12/2017 - 11:23

Ora juaj / 23 dhjetor 2017

23/12/2017 - 12:34

Ora juaj / 22 dhjetor 2017

22/12/2017 - 12:41