Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision që drejtohet nga Klodi Karaj nga e hëna në të premte. Të shtunën moderohet nga Alba Alishani. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 22 janar 2018

22/01/2018 - 11:16

Ora juaj / 20 janar 2017

20/01/2018 - 14:55

Ora juaj / 19 janar 2018

19/01/2018 - 10:56

Ora juaj / 18 janar 2018

18/01/2018 - 10:54

Ora juaj / 17 janar 2018

17/01/2018 - 10:52

Ora juaj / 16 janar 2018

16/01/2018 - 10:59

Ora juaj / 15 Janar 2018

15/01/2018 - 11:15

Ora juaj / 13 janar 2018

13/01/2018 - 14:16

Ora juaj / 12 janar 2018

12/01/2018 - 11:10

Ora juaj / 11 janar 2018

11/01/2018 - 10:50

Ora juaj / 10 janar 2018

10/01/2018 - 12:13

Ora juaj / 9 janar 2018

09/01/2018 - 10:20

Ora juaj / 8 janar 2018

08/01/2018 - 14:22

Ora juaj / 6 Janar 2018

06/01/2018 - 13:43

Ora juaj / 5 Janar 2018

05/01/2018 - 13:19

Ora juaj / 4 janar 2018

04/01/2018 - 11:30

Ora juaj / 03 Janar 2018

03/01/2018 - 12:56

Ora juaj / 30 dhjetor 2017

30/12/2017 - 11:53

Ora juaj / 29 dhjetor 2017

29/12/2017 - 11:36

Ora juaj / 28 dhjetor 2017

28/12/2017 - 11:08