Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:00-08:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Ora juaj / 20 nentor 2018

20/11/2018 - 10:11

Ora juaj / 19 nëntor 2018

19/11/2018 - 09:37

Ora juaj / 17 nentor 2018

17/11/2018 - 15:00

Ora juaj / 16 nentor 2018

16/11/2018 - 10:46

Ora juaj / 15 nentor 2018

15/11/2018 - 10:43

Ora juaj / 14 nentor 2018

14/11/2018 - 11:20

Ora juaj / 13 nentor 2018

13/11/2018 - 10:23

Ora juaj / 12 nentor 2018

12/11/2018 - 11:52

Ora juaj / 10 nentor 2018

10/11/2018 - 11:13

Ora juaj / 09 nentor

09/11/2018 - 10:48

Ora juaj / 08 nentor 2018

08/11/2018 - 12:45

Ora juaj / 07 nentor 2018

07/11/2018 - 09:35

Ora juaj / 06 nentor 2018

06/11/2018 - 11:15

Ora juaj / 05 nentor 2018

05/11/2018 - 10:12

Ora juaj / 03 nentor 2018

03/11/2018 - 11:50

Ora juaj / 02 nentor 2018

02/11/2018 - 10:15

Ora juaj / 01 nëntor 2018

01/11/2018 - 11:59

Ora juaj / 31 tetor 2018

31/10/2018 - 10:35

Ora juaj / 30 tetor 2018

30/10/2018 - 11:12

Ora juaj / 29 tetor 2018

29/10/2018 - 11:53