Romir Zalla dhe Rusha në taksinë e Rudina Dembacaj

23/12/2017 - 21:46

E ftuar Ronela Hajati

13/10/2018 - 21:17

E ftuar Eneda Tarifa

06/10/2018 - 21:35

E ftuar Bora Zemani

29/09/2018 - 21:22