Të ftuar Bledi Mane dhe Elinara Shehu

12/01/2019 - 14:48

E ftuar Eda Belortaja

16/03/2019 - 09:00

I ftuar Genard Hajdini

16/03/2019 - 09:00

I ftuar Xum Allushi

16/03/2019 - 08:59
E ftuar Xhensila Pere
09/03/2019 - 10:29
E ftuar Suada Daci
09/03/2019 - 10:27
E ftuar Sara Gjordeni
09/03/2019 - 10:27
E ftuar Ina Gjonçi
02/03/2019 - 08:33
I ftuar Alket Zaimi
23/02/2019 - 08:56
I ftuar Andi Begolli
23/02/2019 - 08:56
E ftuar Silvana Rusi
23/02/2019 - 08:55
E ftuar Rudina Dembacaj
23/02/2019 - 08:54
I ftuar Niko Komani
16/02/2019 - 10:00
I ftuar Bledar Gramo
16/02/2019 - 09:30
I ftuar Akil Pano
16/02/2019 - 09:00
I ftuar Genti Kame
09/02/2019 - 09:41
I ftuar Bojken Lako
09/02/2019 - 09:40
I ftuar Herion Mustafaraj
09/02/2019 - 09:38
E ftuar Klodiana Shala
02/02/2019 - 09:30