"Ju flet Moska"

Nga e hëna në të premten ora 19:45

Një emision nga Kastriot Myftaraj që transmetohet nga e hëna në të premten ora 19:45 minuta dhe që zgjat dhjetë minuta. Titulli shpreh simbolikisht qëllimin e emisionit.  “Ju flet Moska” u bë në shekullin XX simbol i propagandës së rreme, i gënjeshtrës politike.  Qëllimi i emisionit është pikërisht t’ u zbulojë gënjeshtrat me të cilat iu ushqen politika, por edhe media në shërbim të saj.  Emisioni i pare u transmetua me 28 shtator 2017. Te gjithe emisionet mund ti gjeni ne Youtube . Na ndiqni dhe ne Facebook

Mund te na kontaktoni ne "[email protected]"