"Ju flet Moska"

Nga e hëna në të premten ora 19:45

Nje emision nga Kastriot Myftaraj që transmetohet nga e hëna në të premten ora 19:45 minuta. Qëllimi i emisionit, thotë Myftaraj, është që t’i bëhet e ditur qytetarit se si po helmohen me propagandë. 

Emisioni i pare u transmetua me 28 shtator 2017. Te gjithe emisionet mund ti gjeni ne Youtube . Na ndiqni dhe ne Facebook

Mund te na kontaktoni ne "[email protected]"