Hoxha: Deklaratat e Thaçit për shkëmbim territoresh, mjegull dhe të papërgjegjshme

05/08/2018 - 21:31
I ftuar Gerti Shella
20/12/2017 - 22:35
I ftuar Afrim Krasniqi
13/12/2017 - 22:23