Dhjetori i protestave, Gerti Shella dhe Mimoza Manxhari të ftuar në Ora News

13/12/2018 - 21:38
E ftuar Evis Kushi
14/01/2019 - 18:38
E ftuar Gerta Meta
08/01/2019 - 18:17