Alfred Lela dhe Afrim Krasniqi analizojnë në studion e lajmeve të Ora News aktualitetin politik

18/01/2018 - 22:18
E ftuar Evis Kushi
14/01/2019 - 18:38
E ftuar Gerta Meta
08/01/2019 - 18:17