Kriza politike dhe ekonomia - 14 qershor 2019

14/06/2019 - 22:46

Politikë e varfëri

20/07/2019 - 10:00

A dështuan politikanët?

12/07/2019 - 08:49

Klima, biznesi dhe politika

06/07/2019 - 17:14