Tërhiqet Vjosa, lumi nis rënien në shtrat, 3300 banesa dhe 10 mijë ha tokë nën ujë/ 3 dhjetor 2017

03/12/2017 - 22:53
Stop qeseve plastike!
01/07/2018 - 21:31