Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 08:00-10:00

Një emision që drejtohet nga Dajana Shabani, Besmir Metani dhe Hermes Nika nga e hëna në të premte. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Dite e Re / 10 Nentor 2017

10/11/2017 - 10:15

Dite e Re / 9 Nentor 2017

09/11/2017 - 14:23

Dite e Re / 8 Nëntor 2017

08/11/2017 - 11:38