Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 08:00-10:00

Një emision që drejtohet nga Dajana Shabani, Besmir Metani dhe Hermes Nika nga e hëna në të premte. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Dite e Re / 29 nentor 2018

29/11/2018 - 12:22

Dite e Re / 28 nentor 2018

28/11/2018 - 12:20

Dite e Re / 27 nentor 2018

27/11/2018 - 11:14

Dite e Re / 23 nentor 2018

23/11/2018 - 10:57

Dite e Re / 22 nentor 2018

22/11/2018 - 11:12

Dite e Re / 21 nentor 2018

21/11/2018 - 11:23

Dite e Re / 20 nentor 2018

20/11/2018 - 12:36