Zogu çmend Kemerin, u thotë kamarierëve: "I'M very famous!" Zogu dhe Dajana live nga Kemeri në Turqi

06/08/2018 - 10:03

21 shtator 2018

21/09/2018 - 11:40

Qajmë hallet, 5 mijë lekë

21/09/2018 - 11:38