Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 08:00-10:00

Një emision që drejtohet nga Dajana Shabani, Besmir Metani dhe Hermes Nika nga e hëna në të premte. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube