Botërori "Rusi 2018"

Qershor - Korrik 2018

Botërori "Rusi 2018" u transmetua nga 14 qershori ne 15 korrik 2018,  në 22:00 në RTV Ora News, nen drejtimin e Gert Carcanit dhe Stela Kotrit