Rruga pa sinjalistikë, por qytetarit i pezullohet patenta dhe 5 mijë lekë gjobë

17/11/2017 - 20:02
I ftuar Bujar Qamili
13/04/2018 - 19:43
I ftuar Redon Makashi
06/04/2018 - 19:55
I ftuar Sinan Hoxha
30/03/2018 - 20:46