Çudira me tenderat në Fier dhe Shijak

08/05/2018 - 19:43
E ftuar Evi Reçi
27/04/2018 - 19:41
E ftuar Mariza Ikonomi
20/04/2018 - 19:39
I ftuar Bujar Qamili
13/04/2018 - 19:43
I ftuar Redon Makashi
06/04/2018 - 19:55