Boom

Nga e hëna në të premte ora 19:00

Emisioni investigativ çdo ditë nga e hëna në të premte ora 19:00. Një dritare e re për qytetarët. Kontaktoni: “[email protected]” ose ne numrin e telefonit 069 600 0002.

Te gjitha denoncimet dhe emisionet jane ne YoutubeNa ndiqni dhe ne Facebook