Tonight Ilva Tare

Të Hënë dhe të Mërkurë - 21:00

Emisioni  “Tonight Ilva Tare” sjell mbrëmjen e çdo të hëne e të mërkure, ora 21:00 emisionin politik më të nxehtë të javës. Çështjet më të forta politike, të ftuar të shumtë, intervista ekskluzive. Debati politik i javës vetëm në Tonight Ilva Tare, live në Ora News.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Tonight Ilva Tare “Ambasadori i Federatës Ruse”

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha