Para e pasuri

 Projekti i ri i Ora News ka në fokus aktualitetin ekonomik, por të trajtuar në një mënyrë ndryshe. Çdo të mërkurë dhe të premte në orën 15.00, gazetarja Aurora Sulçe sjell një analizë të thelluar të lajmit kryesor të javës, me ekspertizën më të mirë, për të kuptuar dhe analizuar çdo gjë në lidhje me ekonominë dhe financat tona.

Një gërshetim i ngjarjeve në terren me analizën në studio, në një produkt televiziv që mungon në tregun mediatik shqiptar. Një prodhim i redaksisë së informacionit në TV “Ora News”, me synimin për të shkuar përtej lajmit të përditshëm.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Para e Pasuri – “Tarifat per karburantet, efekti te çmimi 6 lekë/litër”

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha
Artikull i Rekomanduar:
Para e pasuri

Close