Ora Skaner

Çdo të Dielë ora 23:05

Të ftuar të shumtë, lidhje direkte, analiza sportive e javës , komente, diskutime të shumta, intervista ekskluzive. Live në Ora News.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Ora Skaner 31 Gusht 2014

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter