Jamais Vu

Çdo të Shtune në orën 21:00

Një program i ideuar dhe i drejtuar nga gazetari Mustafa Nano. Është një intervistë atipike, ku funksionin e pyetjeve e luajnë fotografitë e materialet video të zgjedhura me kujdes mbi bazën e mesazhit që ato bartin. I ftuari do të jetë nën shoqërinë e gazetarit Mustafa Nano, ku ky i fundit, me ndërhyrjet, nënvizimet dhe pyetjet e tij, do të ndërtojë një bashkëbisedim mbi argumenta nga më të ndryshmit, me synimin për të nxjerrë në dritë një profil të panjohur të të ftuarit.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Uran Butka në Jamais Vu, 21 Shkurt 2015

Historianët vijojnë të jenë të ndarë mbi faktin se kush qëndron pas prishjes së marrëveshjes së Mukjes. Ndryshe nga Kristo Frashëri që për këtë fajëson Ballin Kombëtar, shkrimtari, historiani dhe studiuesi Uran Butka deklaroi në studion e emisionit “Jamais Vu” të gazetarit Mustafa Nano se marrëveshja u prish nga vetë Partia Komuniste.

Sipas tij, Miladin Popoviçi, e grisi marrëveshjen dhe ia hodhi Enver Hoxhës në fytyrë, sepse nuk ishte në interesin e tyre.

“Kristo Frashëri mendoj që gabon sepse ai i bën çështjes të njëjtin trajtim që i bëri Enver Hoxha dhe historiografia komuniste. Mukja është një nga ngjarjet më madhore të historisë së kombit. Aty u bashkuan të dy krahët e politikës dhe të luftës. Ishte Italia fashiste, por në Shqipëri po vinte dhe Gjermania naziste. Lexoni me shume ketu

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha