English News Edition

Every day 18:00 UTC +2

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Law on status of judges & prosecutors, Ambassador of Netherlands criticizes Constitutional Court / 24 March 2017

1-Law on status of judges & prosecutors, Ambassador of Netherlands criticizes Constitutional Court
2-Judicial reform, Ad Hoc Comm. on Supreme Judicial Council has been set up
3-Elections for Kavaja’s mayor, President set May 7 as election date for Kavaja’s Mayor
4-June 18 elections, PJIU Chairman: There is time for electronic vote counting
5-196TH anniversary of Greece independence, Greek Ambassador: Greece supports Albania’s integration in EU
6-Goodbye plastic bags, no more free plastic bags starting April 2

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha
Artikull i Rekomanduar:
Shqiptarët nuk e meritojnë Ylli Manjanin

Close