Edicioni Qëndror i Lajmeve

20:00

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Sondazhet në Ora News, IPR Marketing, fillon më 31 maj, Exit Poll pas votimeve/ 23 maj 2017

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha
Artikull i Rekomanduar:
Trump mbështet Bashën? Bare: Kur doli tek VOA, kuptuam që ishte në SHBA

Close