Ditë e Re Weekend

Çdo të diel - 08:00

Çdo të dielë nga ora 08:00 deri në orën 10:00, një program që transmetohet në Radio dhe tv Ora News, me të ftuar dhe diskutime të ndryshme. Cdo të dielë, Ditë e Re Weekend nga Etelina Nikolla.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Ditë e Re Weekend, 18 qershor 2017

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Artikull i Rekomanduar:
79-vjeçarja gjermane që ndihmon refugjatët

Close