Boom

Çdo ditë nga e hëna në të premte ora 19:00

Emisioni investigativ çdo ditë nga e hëna në të premte ora 19:00. Një dritare e re për qytetarët. Kontaktoni: “boom@oranews.tv” ose ne numrin e telefonit 069 600 0002.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Vëzhgimi i BOOM: Qendrat Shëndetësore ende pa karta shëndeti(Emisioni i plotë, 24 mars 2017)

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha
Artikull i Rekomanduar:
Të luash me idenë e luftërave të reja në Ballkan

Close