Zëvendës ministri i Brendshëm i Kosovës, Abduselami Shkodra ishte për një vizitë në zyrat e Al Jazeera në Katar.

Në një postim në instagram Shkodra shkruan: Vizita në TV Al Jazeera ishte një inspirim për një medium objektiv dhe të suksesshëm.


/Ora News.tv/