E keni përjetuar ndonjëherë ndjesinë e shpërfilljes gjatë një bisede me shoqërinë, ku asnjëri nuk e dëgjon bisedën?

Rrjeti social, Whatsapp ka treguar se njerëzit duhet të mësohen me këtë gjë pasi në përditësimin e ri janë disa gabime që kanë mërzitur përdoruesit.

Në versionin e ri 2.17.81, të gjithë mund të shohin video nga YouTube brenda në chat ndërsa të tjerët mund të vazhdojnë bisedën.

“Kur do merrni një link për video e YouTube, mund ta shikoni dhe në ËhatsApp ndërkohë që mund të vazhdoni bisedën,” – thuhej në përshkrimin e përditësimit nga aplikacioni.

/Ora News.tv/