Një djalë i vogël ka mbetur në një makineri lojërash ndërsa po tentonte për të fituar një prej tyre.

Mason u zvarrit në derën e vogël të makinës, ku kërkonte që të binte një lodër. Një punonjës zjarrfikësesh po ushqehej në një restorant aty pranë, ku vuri re se Mason ishte i bllokur.

“Djali ishte ulur mbi makinerinë dhe dukej tepër i qetë,” – njoftoi departamenti i zjarrfikëseve.

Vogëlushi mori lodrat që dëshironte dhe më pas iu bashkua familjes për të ngrënë darkë.

/Ora News.tv/