Në një pyll, tre qen qëndrojnë të "ngrirë" plotësisht dhe presin që shefi i tyre t'i urdhërojë që ata të lëvizin. Sapo marrin urdhrin ata vrapojnë me gëzim. Një shfaqje për të mos u humbur, shikoni videon poshtë.

/Ora News.tv/